Tuesday, June 28, 2011

Day Ten : 10 Final Words


1.  10 Things About Me adalah entri serba ringkas mengenai diri aku. Ini hanya sebagai batu asa untuk mengenali aku.

2.  10 Things You Love, 10 Items You Cant Live Without dan 10 Important People antara cabaran yang paling senang. Tak susah nak fikir pun.

3.  10 Things You Hate. Susah sebab aku tak tahu perkara yang aku benci.

4.  10 Things You Want To Say To One Person adalah entri luahan hati anak. Kebiasaannya entri ini mungkin lebih sesuai untuk orang yang tersayang.

5.  10 Wishes. Harap-harap, aku dapat tunaikan semua impian itu.

6.  10 Of Your Favourite Songs. Entri paling senang tapi kalau boleh nak senaraikan lebih dari 10 lagu. Maklumlah pencinta muzik!

7.  10 Ways To Win Your Heart. Walaupun dah buat entri ini ada ada yang menepati ciri-ciri tersebut, kalau aku tak berkenan pun payah gak kan? Moga hati ni dibukakan untuk menerima.

8.  Aku kurang meletakkan gambar aku kerana aku kurang yakin akan diri ini. Aku tak ada gambar yang cantik-cantik. Jadi, aku letakkan gambar-gambar anime untuk menggambarkan sesuatu situasi. Ok jugak kan?

9.   Terima kasih kerana follow blog yang tidak seberapa ini. Thank you so much!

10. Alhamdulillah, habis juga cabaran 10 hari ini. Yeah!

4 comments:

nelly said...

like2 !!!
folo u !
:)

Kei Seichi said...

ala..da abeh...buat yang 30 days pulak...haha..start bulan depan..=P

Halusinasi said...

nelly : thankz dear^^

Kei : alamak, tak larat nak buat entri tu...cabaran 10 hari ni pun dh payah..hehe

kaizen said...

congrats da abes...