Wednesday, July 11, 2012

Buah Hatiku

Kerana komputer aku banyak sangat masalah. Bukan kerana komputer aku rosak. Tapi kerana elektrik yang tak cukup dibekalkan di bilik. Ntah kenapa pelik sangat perkara ni boleh berlaku di USM. Kalau dah tak cukup elektrik, komputer akan selalu off sendiri. Bayangkan aku tengah buat assignment, tak sempat pun nak save, tetiba je komputer off sendiri. Sakit hati sangat-sangat.



Akhirnya aku membuat keputusan untuk membeli laptop baru pada bulan 4 lepas. Asus A43S. Alhamdulillah, lega sangat dapat buat assignment tanpa gangguan. Dahla laptop ni portable, boleh ke sana sini dengan mudah je. Siap boleh golek-golek atas lagi sambil buat assignment dan online. Masa guna komputer dulu, mana boleh buat kan?

Owh buah hatiku, jangan buat perangai plak tau. Sayang awak selalu^^

2 comments:

kaizen said...

asus DNA ke ni?? spec??

Halusinasi said...

bukan2..yg ni Asus A43S Series..

Spec : Inter Core i5, Memory 6GB, HDD 500GB, Window 7 Premium