Monday, June 13, 2011

Ucapan Tahniah Dari Dia~

Tak sangka, malam semalam merupakan pertama kali dalam sejarah dia menelefon aku. 
Sebelum ini, tak pernah pun.
Terasa getar suaranya, seperti gementar bercakap dengan aku.
Aku lebih banyak diam. Hanya mahu mendengar kata-kata dia.

Dia banyak mengucapkan TAHNIAH kepada aku. Aku terharu. Ingat juga dia pada aku.
Kami lebih banyak bercakap tentang kehidupan yang bakal aku hadapi semasa belajar nanti.
Dia banyak memberi tips dan nasihat. Terima kasih^^


1 comment:

Cik Amy said...

1 day nak jumpe cik diyana ni...hope smpai la kaki ni ke tmpt cik diyana...t dlm bulan 9 dtg la kt kerteh, amy bwk jalan2 kt terengganu eh? :)


*praktikal kt kerteh,tganu start 18july


hepi lerw tu si dia wish..ngeee :D tumpang hepi! <3