Wednesday, August 15, 2012

Selamat Hari Raya Aidilfitri!

Lamanya tak update blog, berbulan agaknya.
Banyak perkara yang berlaku lately.
So, kalau nak diceritakan semua pun tak habis 2 hari menaip kot, Bhahahaha
Apa-apa pun, aku sangat-sangat hargai korang yang masih melawat blog yang tak seberapa ni.
Blog ni bukanlah blog popular pun. Aku pun tak menempek gambar-gambar sangat, perasan tak?

Sebenarnya, dalam bulan puasa ni aku hanya menumpukan kerja part time aku yang menjual pakaian secara maya. Kebetulan, hari ni aku free sbb kedai maya aku officially dah tutup sempena raya ni.

Dengan kesempatan yang ada ni, aku nak ucapkan Selamat Hari Raya, Maaf Zahir dan Batin...


P/S : Sempat jugak buat kad raya online sebagai pengganti diri. Tapi tak sempat nak print...

2 comments:

Kei Seichi said...

Selamat Hari Raya awak! ^^

Halusinasi said...

awk juga, selamat hari raya^^