Wednesday, January 25, 2012

Sudah Sampai Rumah


YAAATTTAAAA!~ Akhirnya, tamatlah pengajian selama 1 semester di USM. Penat berhempas pulas selama 5 bulan di sana. Bayangkanlah, awal sem boleh relax, jalan di sekitar Pulau Pinang, kemudian kembali sibuk untuk beberapa projek akhir. Alhamdulillah semuanya berjalan dengan begitu lancar tanpa sebarang masalah. Lega sangat-sangat semua subjek dapat lepas. Berdebar-debar pula nak tunggu result nanti...

Target masa cuti sebulan ini :
- Nak baca majalah Gempak keluaran tahun lepas sehingga kini (lebih kurang 9 majalah lagi yang belum dibaca)
- Nak tengok anime yang pernah di download dulu. Ada juga ambil dari kawan-kawan, tak sempat nak tengok satu pun
- Nak rajin update blog, update tentang anime di Anime Freak (kononnya macam-macam nak cerita kat sini)

P/S : Rasa bersemangat nak update blog setelah 4 bulan tak update. Terima kasih awak^^

4 comments:

Kei Seichi said...

selamat kembali berblog ^^
rindu nak baca blog die..hehe

Halusinasi said...

hehe, terima kasih Kei^^

kaizen said...

terima kasih kt sape tu?? U&D jgn lupe update skali ehh

Halusinasi said...

InsyaAllah akan update jugak^^