Monday, July 18, 2011

Postage Dari Kak Fatin Suhana Dah Sampai~

Kak Fatin Suhana yang sangat gorjes!

Sebenarnya ini entri dipos minggu lepas, tapi masih tak berkesempatan nak update. Gambar pun malas je nak transfer ke PC kesayangan. Ok, korang kenal dengan Kak Fatin Suhana? Ala, seorang model muslimah yang cantik manis orangnya. Beliau ada buat sale kat blog. Shawl pashmina dan inner neck. Jadi, aku pun order satu inner neck ni. Satu pun dah memadai. Teringin sangat nak pakai, nak jadi comel macam dia jugak. Hehe

Postage yang telah sampai~

Packing yang sangat comel~
Nampak tak nama aku tu^^

Dan inilah inner neck yang dimaksudkan itu

Inilah Kak Fatin Suhana. Sangat cantik tau!
Aku teringin nak pakai macam inilah.

Oh, jangan lupa, sila lawat blog beliau
www.fatinsuhana.blogspot.com

untuk ke link jualan beliau, klik SINI ya

5 comments:

kaizen said...

ace try pakai nk tgk tuan blog ni pakai cemane... mesti gojes cam org kat pic ats tu.. silap2 lg gojes...

latest entry Memberi biar ikhlaskan?? & Urban-or-Disaster

fyna said...

waaa..try pakai mcm fatin..mesti comel

Halusinasi said...

kaizen : tak tertanding nak lawan dgn Kak Fatin Suhana ni...dia lagi lawa

Fyna : nanti saya pakai ye. ntah apalah jadinya^^

NaEl said...

kite pun order dengan die jugak. jumpe dekat mall je, jimat postage fees. hehe

Halusinasi said...

untungnya dia dapat postage free!